Rólunk

A 100 %-ban magyar tulajdonú Fornax informatikai cégcsoport 1991 óta foglalkozik informatikai megoldásokkal. A cég kihívásokkal teli gazdasági körülmények között is képes volt az IT piacon maradni, sőt növelni szolgáltatásainak színvonalát, 2012-re Magyarország és az egész közép-európai régió meghatározó informatikai szereplőjévé vált.

A Fornax SI Nagyvállalati Megoldások Kft. a cégcsoport tagjaként teljes körű szolgáltatást nyújt a vállalatirányítási rendszerek, az informatikai rendszerintegráció és a tevékenységkiszervezés területén, élen jár az ezekhez a területekhez köthető tanácsadói tevékenységekben is. A kollégák több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek informatika, vállalatirányítás és ahhoz kapcsolódó pénzügyi területeken, számos évet tudhatnak maguk mögött különböző iparágakban. Ügyfelei elsősorban pénzintézetek, közművállalatok és ipari nagyvállalatok közül kerülnek ki.

A cég keretein belül tevékenykedő SAP üzletág 2011-ben alakult, a szakértő csapat több mint 15 éve együtt dolgozó senior tanácsadókból áll, akik számos komplex SAP bevezetési, verzióváltási, továbbfejlesztési és rendszertámogatási projektben vettek már részt.

A Fornax SI és az SAP eredményes szakmai együttműködése kapcsán három SAP szakmai minősítést is magáénak tudhat a cég. 2013-ban a vállalat kapta meg az SAP minősített közszférapartner tanúsítványát, 2014-ben pedig az MVM egységes vállalatirányítási rendszerének bevezetésére vonatkozóan az SAP Quality Awards arany fokozatú díját, melynek kivitelezője a Fornax volt. A legújabb SAP elismerés pedig a 2014-es SAP Partner Díj, mellyel az SAP Hungary Kft. minden évben legeredményesebb partnereit jutalmazza. A középvállalati szektorban, abban az évben a Fornax SI Nagyvállalati Megoldások Kft. kapta meg a legjobbaknak járó elismerést. A díjazott projekt pedig az MNV Zrt. által végzett, MNV Volán társaságok SAP licenceinek központosított beszerzésére vonatkozik.

A Fornax SI a kezdetek óta ISO 9001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszernek megfelelően dolgozik, amely a vállalat működésének alapfeltétele és a magas szintű informatikai és egyéb szakmai feladatok határidőre történő megvalósításának eszköze. 2014-ben pedig ez elsők között építette ki és alkalmazza az új ISO 27001:2013 szabvány szerinti információbiztonsági irányítási rendszert. Az újabb minősítés elősegíti, hogy a kapott és átadott elektronikus és papír alapú  információk nagyobb biztonságban legyenek.