A Fornax SI az SAP legeredményesebb partnere 2014-ben középvállalati szektorban

2015. 06. 10.

A tavalyi év legeredményesebb partnereit díjazta márciusban éves partnertalálkozóján az SAP Hungary Kft. A középvállalati szektorban a Fornax SI Nagyvállalati Megoldások Kft. kapta meg a legjobbaknak járó díjat.

A Fornax SI és az SAP eredményes szakmai együttműködése 2011 óta alapvetően SAP EPR rendszerek bevezetésére vonatkozik. Ez idő alatt három SAP szakmai minősítést is magunkénak tudhatunk. Cégünk 2013-ban megkapta az SAP minősített közszférapartner tanúsítványát, 2014-ben pedig az MVM egységes vállalatirányítási rendszerének bevezetésére vonatkozóan az SAP Quality Awards arany fokozatú díját, a bevezetés kivitelezője a Fornax volt.

A legújabb SAP elismerés pedig a 2014-es SAP Partner Díj. A tavalyi év legeredményesebb partnereit jutalmazta ugyanis az SAP Hungary Kft. éves partnertalálkozóján márciusban. A középvállalati szektorban a Fornax SI Nagyvállalati Megoldások Kft. kapta meg a legjobbaknak járó elismerést. A díjazott projekt pedig az MNV Zrt. által végzett, MNV Volán társaságok SAP licenceinek központosított beszerzésére vonatkozik.